Wild Heart
Aktualno¶ci: Zaczynamy przygotowywania do Gwiazdki, któr± byæ mo¿e rozpoczniemy ju¿ na aaf.pl !

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 23, 2024, 20:57:50

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor W±tek: Boksy w stajni.  (Przeczytany 4495 razy)
Tiara
¯wawy rumak.
Wiadomo¶ci: 149

« Odpowiedz #15 : Listopad 14, 2012, 20:07:26 »

[Ellie]
Wybieg³am na zewn±trz i rozejrza³am siê. Czy wszystkie konie by³y? Policzy³am je, ale nie by³am nadal pewna. Co¶ mi mówi³o, ¿e jaki¶ koñ móg³ zostaæ. Wbieg³am ponownie do p³on±cej stajni. Sz³am wzd³u¿ stajni i patrzy³am do ¶rodka. A gdzie Banito?  Wtem us³ysza³am g³uchy stukot kopyt. Banito! Pobieg³am i zobaczy³am zdenerwowanego ogiera. Wesz³am do boksu, ale koñ nie chcia³ i¶æ. Zerwa³am z siebie strzêpek koszulki i zawi±za³am mu z trudem na oczy. Nadal spiêty wyszed³ z p³on±cej stajni.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.
Wiadomo¶ci: 428

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Listopad 14, 2012, 20:51:09 »

[Vanessa]
Zawi±za³am oczy Lucy i wyprowadzi³am j± z p³on±cego boksu. Nastêpnie w drug± rêkê chwyci³am jak±¶ klacz i wysz³am z nimi w stronê padoku.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.
Wiadomo¶ci: 428

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Listopad 16, 2012, 15:01:03 »

[Vanessa]
Wprowadzi³am obc± klacz do przypisanego jej boksu i zamknê³am za ni± drzwi, klapi±c j± po szyi na po¿egnanie. Fryzka zar¿a³a cicho, a ja odesz³am od jej stanowiska. Maggie parsknê³a niespokojnie. Pog³adzi³am j± delikatnie i poprowadzi³am w obranym przeze mnie kierunku. Po drodze do³±czy³ do mnie Jacob.
- Ju¿ wszystko w porz±dku? - zapyta³ nadal lekko poddenerwowany.
- Prawie. - szepnê³am i przyspieszy³am kroku, pozwalaj±c jednak, aby Jake mnie dogoni³.

Tiara
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #18 : Listopad 16, 2012, 20:33:08 »

Wprowadzi³a mnie do boksu. Zdjê³a kantar i poklepa³a mnie po szyi. Wysz³a ze stajni, aja jeszcze patrzy³am siê za wyj¶ciem.

Tiara
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 18, 2012, 19:48:40 »

Po d³ugiej przeja¿d¿ce zosta³am wprowadzona do boksu. Zjad³am co nieco, odpoczê³am. Minê³o jakie¶ pó³ godziny, a El znów wesz³a do mojego boksu. Na szczê¶cie mia³a w rêku tylko mój kantar, a wiêc to oznacza³o, ¿e idziemy na padok. Spokojnie i pos³usznie sz³am obok Ellie.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: