Furia
|
|
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 29, 2012, 19:02:44 » |
|
Vanessa powoli wprowadzi³a mnie na ogrodzony teren i zamknê³a za sob± furtkê. Odpiê³a mi lon¿ê, a sama stanê³a na ¶rodku ko³a uwa¿nie mnie obserwuj±c. Korzystaj±c z wolno¶ci zaczê³am fikaæ i galopowaæ szalenie, ale zaraz mi siê to znudzi³o. Kiedy stanê³am przy ¶cianie ogrodzenia, Nessie podesz³a do mnie i pogoni³a do stêpa. Ruszy³am wiêc powoli, co chwilê zbaczaj±c z wyznaczonej trasy. Dziewczyna w koñcu wyt³umaczy³a mi, ¿e mam i¶æ po kole. Kiedy pogoni³a mnie do k³usa, na z³o¶æ zaczê³am galopowaæ. Lecz Nessie nic nie mówi³a, po prostu czeka³a., w koñcu wiêc przesz³am do lekkiego k³usika. Nastolatka u¶miechnê³a siê i pochwali³a mnie g³osem. Nastêpnie ka¿±c galopowaæ, pchnê³a mnie bacikiem, przez co ruszy³am pe³nym cwa³em. Kiedy ju¿ siê uspokoi³am i zrobi³am kilka kó³ galopu, Vanessa zastyg³a bez ruchu i ca³kowicie bez zainteresowania wbi³a wzrok w ziemiê. Natychmiast podesz³am i tr±ci³am j± pyskiem. Dziewczyna nie zareagowa³a, tylko ruszy³a przed siebie. Bez zastanowienia ruszy³am za ni±, kiedy ta bieg³a - ja k³usowa³am. Kiedy robi³a woltê - sz³am w jej ¶lady. Wreszcie zadowolona z otrzymanego rezultatu nastolatka zatrzyma³a siê i poklepa³a mnie po szyi. Parsknê³am rado¶nie, a ta powiedzia³a: - Bardzo dobrze, Furia. - za¶mia³a siê. - Za klika dni we¼miemy siê do zaje¿d¿ania... A wtedy, nie bêdzie ju¿ tak ³atwo. Zrobi³am zdziwion± minê, co wygl±da³o tak komicznie, ¿e Vanessa prawie upad³a, gdyby nie moja szybka interwencja. Nastolatka znów siê za¶mia³a, chwyci³a lon¿ê i zabra³a mnie z Round Pen'a.
|