Tiara
|
|
« Odpowiedz #225 : Listopad 14, 2012, 20:54:12 » |
|
-Wszystkie?-spyta³a El Nessie, a ja pogalopowa³am do Furii. Prychnê³am na powitanie.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #226 : Listopad 14, 2012, 20:55:16 » |
|
Parsknê³am do Tiary. - Tak. - pokiwa³a g³ow± Nessie, opisuj±c rozmowê z James'em Ellie. - Teraz rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #227 : Listopad 14, 2012, 20:57:09 » |
|
-Aha. Ale co masz zrobiæ, aby konie i stajnia nadal wytrwa³y?-spyta³a zwracaj±c uwagê na w±tek "Je¿eli chcesz, ¿eby twoja stajnia przetrwa³a do nastêpnego tygodnia, to lepiej siê postaraj."
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #228 : Listopad 14, 2012, 20:58:32 » |
|
- I taki jest mój problem. Zapewne powie mi w ostatnim momencie. - mruknê³a Nessie. - Ca³y James. - warknê³a. Ja za¶ zar¿a³am cicho.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #229 : Listopad 14, 2012, 21:03:43 » |
|
-Pomogê jak tylko mogê. Daj mi jego numer.-powiedzia³a z przekonaniem, a ja tr±ci³am przyja¼nie Furiê.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #230 : Listopad 14, 2012, 21:09:25 » |
|
- Nie ma mowy. - odmówi³a stanowczo Ness. - To nie twoja sprawa. W pewnym sensie. - doda³a szybko. Ja za¶ pchnê³am lekko Tiarê i pogalopowa³am dalej.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #231 : Listopad 15, 2012, 14:37:38 » |
|
-No dobrze-przyzna³a niechêtnie El, a ja pobieg³am za Furi±.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #232 : Listopad 16, 2012, 14:56:37 » |
|
- No dobrze... - powiedzia³a Nessie po jakim¶ czasie, nieco ju¿ uspokojona. - Ja muszê popracowaæ z Maggie. Stajnia jest ju¿ zapewne naprawiona, wiêc mo¿na odprowadziæ konie. Wezmê t± tutaj... - wskaza³a na drug± klacz. Odwi±za³a linki Mag i fryzki i zaprowadzi³a je w stronê boksów, gdzie czeka³ ju¿ na ni± Jacob. Parsknê³am têsknie za Nessie, pogalopowa³am pod jab³oñ i zaczê³am powoli skubaæ trawê.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #233 : Listopad 16, 2012, 15:16:12 » |
|
Kiedy jad³em trawê wypatrzy³em ¿e idzie Kat. Zar¿a³em rado¶nie i podbieg³em do niej. by³a z Jamesem. Ja pobieg³em na drugi koniec padoku i zacz±³em skubaæ trawê, a oni usiedli pod drzewem na padoku padoku. Podbieg³em do nich i po³orzy³em siê ko³o kat. -Wypadek przy pracy-powiedzia³a.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #234 : Listopad 16, 2012, 15:19:09 » |
|
James u¶miechn± siê do Kat. widz±c jak próbuje ja poderwaæ odbieg³em tak oby oni mnie nie widzieli ani ja ich.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #235 : Listopad 16, 2012, 15:20:33 » |
|
(Kat) Nie wiedzia³em czemu Carino odbieg³. Spojrza³em Jamesowi w oczy. Wtedy on zacz±³ siê do mnie przybli¿aæ. Zamknê³am oczy i po chwili ca³owali¶my siê.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #236 : Listopad 16, 2012, 18:08:56 » |
|
(Kat) Kiedy odsunê³am siê od Jamesa, u¶miechnê³am siê do niego. By³o cudowanie. Pomy¶la³am.James odwzajemni³ u¶miech.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2012, 13:09:50 wys³ane przez Carino »
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #237 : Listopad 16, 2012, 20:32:01 » |
|
Ellie podesz³a do mnie spokojnie i z³apa³a za kantar. Wyprowadzi³a mnie z padoku. Dyskretnie u¶miechnê³a siê widz±c Kat i Jamesa.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #238 : Listopad 17, 2012, 15:15:56 » |
|
Po d³urzszej chwili ciszy James powiedzia³: -Chyba najwyrzszy czas rzebym pojecha³ po swoje rzeczy.-powiedzia³ wstaj±c. Ja równie¿ wsta³am. -Ja zaprowadzê Carino do boksu i spotkamy siê u mnie-powiedzia³am i wziê³am Carino. James pojecha³ do siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #239 : Listopad 17, 2012, 15:23:26 » |
|
Zar¿a³am za Carino. Zauwa¿y³am, ¿e ostatnimi czasy nie zwraca³ na mnie uwagi. Mój brzuch by³ dosyæ... no... Widoczny. Sprawia³ mi ból i uniemo¿liwia³ pêdzenie pe³nym cwa³em. Parsknê³am zdenerwowana, i w tej oto chwili na padok wesz³a Nessie. Trzyma³a siê z Jacobem za rêce! Prychnê³am oburzona. Do tej pory mia³am j± tylko dla siebie. Po chwili Vanessa pu¶ci³a ch³opaka i podbieg³a do mnie. Uff. Tak lepiej. Zar¿a³am cicho, a moja w³a¶cicielka pog³adzi³a mnie po du¿ym brzuchu. Zaraz jednak odesz³a kawa³ek i zajê³a swoje miejsce pod drzewem. Tu¿ za ni± pod±¿y³ Jacob...
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2012, 15:59:03 wys³ane przez Furia »
|
|
|
|
|
|