Tiara
|
|
« Odpowiedz #300 : Grudzieñ 27, 2012, 18:54:03 » |
|
Ja nadal turla³am siê w zaspie dziwnego ¶niegu. Potem poczu³am uderzenie. Zobaczy³am El, która w rêku trzyma³a ¶nie¿n± kulê. Mierzy³a we mnie i znów poczu³am uderzenie. Popatrzy³am na moj± pani, zar¿a³am g³o¶no po czym stanê³am dêba. Tak z zadowolenia. Unikaj±c tak jak Furia ¶nie¿ek biega³am woko³o. Czasami skrêca³am, zawraca³am, ale tak czy inaczej udawa³o mi siê unikaæ kulek.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #301 : Grudzieñ 27, 2012, 18:56:58 » |
|
Przyspieszy³am do cwa³u. Teraz Ness mnie nie dogoni >3. Hm, jednak moja w³a¶cicielka nie jest taka g³upia... Zauwa¿y³am, jak wspina siê na wysokie ogrodzenie, otaczaj±ce padok. Zdziwiona podbieg³am do niej, a gdy by³am wystarczaj±co blisko, Vanessa wskoczy³a na mnie i ¶cisnê³a boki ³ydkami. Nie wiedz±c co robiæ, pêdzi³am jak szalona prosto przed siebie .
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #302 : Grudzieñ 27, 2012, 19:07:38 » |
|
Ze zdziwieniem patrzy³am na Nessie i Furiê. Stanê³am, a El wykorzysta³a to i rzuci³a ¶nie¿kê. Z k³usa przyspieszy³am do galopu. Ellie przez ten czas tworzy³a nowe ¶nie¿ki i rzuca³a we mnie. Przystanê³am na chwilê, ale chyba za blisko mojej w³a¶cicielki, poniewa¿ ju¿ po chwili poczu³am ciê¿ar na grzbiecie. ¦cisnê³a mnie ³ydkami, a ja strzeli³am baranka i ruszy³am.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #303 : Grudzieñ 27, 2012, 19:33:28 » |
|
- Wy¶cig! - krzyknê³a Ness i pogoni³a mnie do cwa³u. Pêdzi³am przed siebie, po drodze strzelaj±c ³agodne baranki <3.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #304 : Grudzieñ 27, 2012, 19:48:18 » |
|
El pogoni³a mnie. Nie wiem do czego, ale ja posz³am w cwa³. Wyprzedzi³am Furiê z ³atwo¶ci± i bieg³am przed siebie. Pod nogami skrzypia³ mi ¶nieg, a ja bieg³am ile si³ w kopytach
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #305 : Grudzieñ 27, 2012, 20:04:56 » |
|
Przykro mi bardzo, Tiaro, ale nie wyprzedzi³a¶ Furii. Odpowiednio wyczu³am moment i przyspieszy³am jeszcze bardziej. Pêdzi³am ile si³ w kopytach. Po kilku minutach pozostawi³am Tiarê w tyle, a przede mn± stan±³ p³ot. Wyhamowa³am ostro, staj±c dêba i delikatnym k³usikiem ruszy³am przed siebie. Wy¶cig uwa¿a³am za zakoñczony.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #306 : Grudzieñ 27, 2012, 20:29:07 » |
|
Wyhamowa³am ostro, a El wypad³a. Stanê³am ko³o niej i spojrza³am przepraszaj±cym wzrokiem. Dziewczyna wsta³a i znów wsiad³a na mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #307 : Grudzieñ 30, 2012, 19:46:40 » |
|
James wprowadzi³ mnie na padok. Za nim sz³a Kat nadal mia³ na nodze gips co utrudnia³o jej poruszanie. James pu¶ci³ mnie i poszed³ z Kat pod drzewo gdzie rozsiadli siê. Pok³usowa³em kawa³ek i zacz±³em skubaæ trawê.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #308 : Grudzieñ 30, 2012, 19:52:26 » |
|
Kiedy zobaczy³em Furie ruszy³em galopem w jej stronê. K±tem oka zauwa¿y³am ¿e Kat i James uciêli sobie d¿emkê.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #309 : Grudzieñ 30, 2012, 19:55:18 » |
|
Rozradowana niespodziewanym spotkaniem cwa³em ruszy³am do Carino. Ness nie oponowa³a. Z rado¶ci± równ± mi pozwoli³a nam siê przywitaæ. Staj±c przed Carino zakwili³am rado¶nie i lew± tyln± nog± drapnê³am siê po zgrabnym brzuszku <3.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #310 : Grudzieñ 30, 2012, 19:56:57 » |
|
Zar¿a³em rado¶nie. By³em szczê¶liwy ¿e widzê Furie.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #311 : Grudzieñ 30, 2012, 20:04:38 » |
|
Skubnê³am Carino w ³opatkê i przytknê³am chrapy do jego szyi. Ness wpatrywa³a siê w nas jak zaczarowana .
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #312 : Grudzieñ 30, 2012, 20:07:35 » |
|
Odwzajemni³em zaczepkê. _______________________________ muszê koñczyæ.pa
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #313 : Grudzieñ 31, 2012, 11:06:32 » |
|
Dawno nie widzia³am Carino, a wiêc posz³am siê przywitaæ. Pobieg³am galopem do ogiera i zar¿a³am z rado¶ci±.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #314 : Grudzieñ 31, 2012, 14:39:33 » |
|