Wild Heart
Aktualno¶ci: Zima... Na le¶nych ¶cie¿kach coraz czê¶ciej spotykamy ch³odny puch - ¶nieg <3. Klimat i pogoda zmieniaj± siê b³yskawicznie. Raz pada upragniony ¶nieg, drugim razem grad... Nieprzewidywalne zachowanie przyrody w niektórych budzi niepokój, a w innych podziw. Na pla¿y zaczyna panowaæ noc, a dnia prawie ju¿ nie zauwa¿amy...

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 25, 2024, 05:44:27

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
  Drukuj  
Autor W±tek: Padok dla wszystkich koni.  (Przeczytany 33429 razy)
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.
Wiadomo¶ci: 428

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #60 : Listopad 01, 2012, 19:20:38 »

Weso³o truchta³am za Nessie. Kiedy wesz³y¶my na padok dziewczyna zdjê³a mi z szyi lon¿ê i pu¶ci³a ca³kiem wolno. Sama za¶ usiad³a pod drzewem nuc±c ulubiony utwór muzyczny.

Carino
¯wawy rumak.
Wiadomo¶ci: 243

« Odpowiedz #61 : Listopad 01, 2012, 19:24:00 »

Rozpêdzony przeskoczy³em przez ogrodzenie. Pierwszy raz by³em tu bez Kat. Pod drzewem zobaczy³am znan± mi osobê, pobieg³am do niej. Kiedy by³em ko³o niej chwyci³em zêbami rêkaw jej bluzki i poci±gn±³em. Mia³em nadzieje ¿e uda mi siê j± przekonaæ aby posz³a za mn±.
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #62 : Listopad 01, 2012, 19:26:35 »

Ness zdziwiona odepchnê³a Carino.
- Co ty tu robisz bez Kat? - zapyta³a chwytaj±c go za wodze.

Carino
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #63 : Listopad 01, 2012, 19:28:38 »

Cofn±³em siê do ty³u. Musia³em sprawiæ ¿eby ze mn± posz³a. Kat grozi³o niebezpieczeñstwo i tylko ja o tym wiedzia³em. Zar¿a³em przestraszony.
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Listopad 01, 2012, 19:34:02 »

Podnios³am g³owê i spojrza³am na dziwne zachowanie Carino. Instynktownie wyczu³am, ¿e co¶ siê sta³o.
- Gdzie ona jest? - zapyta³am ogiera, podchodz±c bli¿ej. Ness tymczasem przyci±gnê³a go do siebie za wodze i zablokowa³a tak, aby nie móg³ siê szarpaæ.

Carino
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #65 : Listopad 01, 2012, 19:36:40 »

Wyrwa³em siê Ness i uklêkiem na przednich nogach. £bem pokaza³em ¿eby mnie dosiad³a.
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #66 : Listopad 01, 2012, 19:40:27 »

Ness nic nie rozumia³a. Dlaczego Carino chcia³ ¿eby go dosiad³a? Ja za¶ nie s³ysz±c odpowiedzi bez s³owa pocwa³owa³am na koniec padoku. Ju¿ stamt±d dojrza³am le¿±c± w oddali Kat. Przera¿ona pogalopowa³am do Nessie. Zar¿a³am przenikliwie skacz±c w miejscu. Dziewczyna mocno zdziwiona naszym zachowaniem wsiad³a na mój grzbiet i z³apa³a Carino za wodze. Kiedy tylko ogier siê podniós³ ruszy³am z kopyta. Chocia¿ nie mia³am ani kantara ani siod³a, Ness radzi³a sobie doskonale. Przesz³am do niebezpiecznego cwa³u i przeskoczy³am ogrodzenie. Carino trzyma³ siê tu¿ obok nas.

Carino
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #67 : Listopad 01, 2012, 19:43:29 »

Na¶ladowa³em jej ruch i pos³usznie bieg³em obok Furii.
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 19:45:51 wys³ane przez Furia » Zapisane
Tiara
¯wawy rumak.
Wiadomo¶ci: 149

« Odpowiedz #68 : Listopad 02, 2012, 09:17:07 »

Ellie wprowadzi³a mnie na padok,a aj od razu posz³am w k³us. Po jednym kó³ku stanê³am i poczu³am pokusê wytarzania siê. Trudno by³o siê oprzeæ pokusie wiêc po³o¿y³am siê i zaczê³am siê tarzaæ Wsta³am i opatrzy³am na Ellie. U¶miecha³a siê dyskretnie, mimo ¿e my¶la³am, ¿e bêdzie na mnie z³a.

Tiara
¯wawy rumak.
Wiadomo¶ci: 149

« Odpowiedz #69 : Listopad 02, 2012, 09:26:02 »

Po d³u¿szym czasie podesz³a do mnie. Przypiê³a mi lon¿ê i wyprowadzi³a mnie. Stawia³am opór, lecz ona na to nie zwa¿a³a uwagi.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Listopad 02, 2012, 21:53:17 »

Powoli wesz³y¶my na padok. Nessie od razu spu¶ci³a mnie z lassa, lecz ja wci±¿ za ni± pod±¿a³am. Moja w³a¶cicielka zajê³a swoje miejsce pod drzewem, a ja u³o¿y³am siê obok niej. Po³o¿y³am mój pysk na jej ramieniu, g³o¶no dysz±c.

Carino
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #71 : Listopad 02, 2012, 21:57:55 »

Weszli¶my na padok. Kat zdjê³a mi Lasso i usiad³a ko³o Ness. Poszed³em za ni± i po³o¿y³em siê ko³o niej. G³aska³a mnie po szyji i ³bie.
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #72 : Listopad 02, 2012, 22:00:08 »

Ness zaczê³a opowiadaæ Kat wszystko co j± ominê³o, a ja wzdryga³am siê co chwilê. Wyja¶ni³a tak¿e, ¿e rany oprócz postrzelonej nogi, zagoj± siê szybko i bezbole¶nie. Z wspó³czuciem spojrza³am na Carino.

Carino
¯wawy rumak.

« Odpowiedz #73 : Listopad 02, 2012, 22:03:18 »

Kat s³uchaj±c co zasz³o podczas gdy ona by³a nieprzytomna nadal mnie g³aska³a. Parskn±³em cicho i opar³em ³eb na jej kolanach.
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Listopad 02, 2012, 22:05:08 »

Oczy same mi siê zamyka³y, ale moje miê¶nie wci±¿ by³y napiête.
- A ty? Jak siê czujesz? - zapyta³a Ness.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
  Drukuj  

Skocz do: