Carino
|
|
« Odpowiedz #75 : Listopad 02, 2012, 22:07:57 » |
|
-Dobrze, tylko jeszcze troch boli mnie g³owa-powiedzia³a. Przypatrywa³em siê Furii.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #76 : Listopad 02, 2012, 22:10:58 » |
|
Ness poda³a mi jab³ko, le¿±ce obok niej. Zjad³am je ze smakiem. By³am g³odna. - Nie wiem jak Carino, ale Furii przyda³aby siê kolacja i trochê spania. - powiedzia³a dziewczyna wstaj±c. Posz³am w jej ¶lady. Zarzuci³a na moj± szyjê lasso. - Idziesz? - zapyta³a Kat, jednocze¶nie prowadz±c mnie do wyj¶cia.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #77 : Listopad 02, 2012, 22:13:12 » |
|
Tak-powiedzia³am i posz³am za ni±
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #78 : Listopad 03, 2012, 16:56:16 » |
|
Ellie wprowadzi³a mnie i odpiê³a lon¿ê. Pobieg³am delikatnym k³usem. Stanê³am i zaczê³am siê tarzaæ. Wsta³am i zaczê³am biegaæ. Zaczê³am od k³usa, potem galop i na sam koniec kó³ko cwa³u. Trochê zmêczona zwolni³am i w koñcu stanê³am. Spokojnie ju¿ siê pas³am.
|
|
|
|
|
|
|
Banito
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Listopad 03, 2012, 17:57:25 » |
|
Zaciekawiony przyby³± klacz±, parskn±³. Zastrzyg³ uszami, strzeli³ ogonem i pogalopowa³ w stronê klaczy. Z nosem przy ziemi, zacz±³ przybli¿aæ siê do klaczy. Anita z zaciekawieniem obserwowa³a ogiera.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #80 : Listopad 03, 2012, 21:31:53 » |
|
Pe³nym galopem przeskoczy³am nad ogrodzeniem i wyhamowa³am, staj±c dêba. Ness poklepa³a mnie po szyi i zeskoczy³a z mojego grzbietu. Zdjê³a mi og³owie i pu¶ci³a wolno, a sama ruszy³a pod drzewo nuc±c co¶ pod nosem. Ja za¶ strzyg±c uszami, pogalopowa³am do jab³onki i tam zaczê³am siê posilaæ.
|
|
|
|
|
|
|
Banito
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Listopad 03, 2012, 21:40:52 » |
|
Podnios³em gwa³townie g³owê. Przyby³a klacz której Banito nie zna³ jak wiêkszo¶ci tu. Anita podesz³a do dziewczyy. -Hej, Anita jestem. £adn± masz klacz. Tamten to mój, Banito siê zwie.-U¶miechnê³a siê. Lubi³a du¿o gadaæ. Pogalopowa³em do klaczy. -Cze¶æ. Banito jestem- u¶miechn±³em siê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2012, 21:48:14 wys³ane przez Banito »
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #82 : Listopad 03, 2012, 21:48:30 » |
|
- Cze¶æ. - u¶miechnê³a siê dziewczyna. - Jestem Vanessa, ale mów mi Nessie, b±d¼ Ness. - za¶mia³a siê. - A to Furia. - wskaza³a na mnie. Ja za¶ niechêtnie podnios³am g³owê znad jab³ek. - Witam... - powiedzia³am nieufnie.- Furia. - przedstawi³am siê krótko.
|
|
|
|
|
|
|
Banito
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Listopad 03, 2012, 21:53:26 » |
|
"Hmm..Widaæ nie ma ochoty na nowe znajomo¶ci"-pomy¶la³em. Zniechêcony odchodzi³em wolno ze spuszczonym ³bem. Podszed³em do Anity i zacz±³em szturchaæ j± i zaczepiaæ.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #84 : Listopad 03, 2012, 21:54:43 » |
|
Niewzruszona wróci³am do jedzenia jab³ek. - Jaka to rasa? - zapyta³a Ness, wskazuj±c na Banito.
|
|
|
|
|
|
|
Banito
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Listopad 03, 2012, 21:57:06 » |
|
-Andaluzyjski, a co?- zapyta³a z zaciekawieniem An. Odszed³em kawa³ek od Anity i skuba³em trawê.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #86 : Listopad 03, 2012, 21:59:35 » |
|
- Tak pytam. - u¶miechnê³a siê Ness. - Niespotykana ma¶æ. - zdziwi³a siê. Ja za¶ podbieg³am nieco bli¿ej i parsknê³am. Strzyg±c uszami zaczê³am brykaæ i cwa³owaæ z radosnym parskaniem.
|
|
|
|
|
|
|
Banito
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #87 : Listopad 03, 2012, 22:05:10 » |
|
-Niespotykana? Dlaczego?-zapyta³a ze zdziwieniem Anita. Nadal skuba³em trawe od czasu do czasu spogl±daj±c na Furie..
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #88 : Listopad 03, 2012, 22:08:22 » |
|
- Taka... - szuka³a odpowiedniego s³owa. - Rzadka. Unikatowa, oryginalna. - wyja¶ni³a z u¶miechem. Ja za¶ przesta³am brykaæ i podesz³am do Ness, tr±caj±c j± nosem. W moich oczach by³o widaæ zmêczenie. - Ach, tak. Furia mia³a dzisiaj niez³y trening... - wyja¶ni³a An. - Bêdziemy ju¿ lecieæ... - podnios³a siê i zarzuci³a mi wodze na szyjê. - Pa! - krzyknê³a, wyprowadzaj±c mnie poza padok, a ja mimowolnie zar¿a³am do Banito.
|
|
|
|
|
|
|
Banito
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #89 : Listopad 03, 2012, 22:12:00 » |
|
Postawi³ uszy i spogl±da³ na ochodz±c± Furie. Szturchn±³ An. Wsiad³a na niego i pobiegli do boksów.
|
|
|
|
|
|
|
|