Tiara
|
|
« Odpowiedz #90 : Listopad 04, 2012, 16:50:19 » |
|
Ellie wprowadzi³a mnie i pu¶ci³a. Chwilê siê popas³am, a Ellie przez ten czas szykowa³a siod³o i og³owie. W koñcu podesz³a do mnie z og³owiem i za³o¿y³a mi je mimo widocznego mojego oporu. Gdy skoñczy³a za³o¿y³a siod³o, po czym doci±gnê³a poprêg. Naszykowa³a siê i wyprowadzi³a z padoku.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #91 : Listopad 04, 2012, 16:56:59 » |
|
wgalopowa³em. Kat zsiad³a ze mnie i pozwoli³a zje¶æ mi trochê trawy. Kiedy zacz±³em siê pa¶æ Kat podesz³a do Elli i powiedzia³a: -Hej, co u ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #92 : Listopad 04, 2012, 17:01:10 » |
|
W wyj¶ciu us³ysza³a czyi¶ g³os. Odwróci³a siê i zobaczy³a dziewczynê. -Hej, jestem Ellie. Jest super. Nie dawno uda³o mi siê uje¼dziæ t± oto klacz.-powiedzia³a wskazuj±c na mnie. Widz±c, ¿e co¶ o mnie mówi prychnê³am.-Nie by³o ³atwo, ale jednak. A u ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #93 : Listopad 04, 2012, 17:03:53 » |
|
Kiedy zajada³em siê soczysta traw±. Kat razmawia³a z Ellie -Jestem Katarina ale mo¿esz mi mówiæ Kat. A u mnie extra.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #94 : Listopad 04, 2012, 17:08:55 » |
|
Prychnê³am zniecierpliwiona. Ellie zwróci³a na to uwagê. -Przepraszam ciê, ale Tiara wie, ¿e jedziemy na przeja¿d¿kê. Widaæ, ¿e bardzo jej zale¿y. Ja ju¿ lecê. Do zobaczenia!-powiedzia³a i odwróci³a siê prowadz±c mnie. Nie spieszy³a siê zbytnio. Spokojnie wychodzi³a.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #95 : Listopad 04, 2012, 17:10:21 » |
|
-Ja te¿ ju¿ lecê-powiedzia³a i podesz³a do mnie. Wsiad³a i pogalopowali¶my do lasu.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #96 : Listopad 05, 2012, 19:34:42 » |
|
Powoli wesz³am na padok. Ness zdjê³a mi siod³o i og³owie i po³o¿y³a je na ogrodzeniu. Sama za¶ usiad³a pod jednym z drzew. Zawierzga³am weso³o i rzuci³am siê w dal, parskaj±c g³o¶no.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #97 : Listopad 05, 2012, 19:37:12 » |
|
Weszli¶my, Kat rozsiod³a³a mnie i zdjê³a og³owie. Ruszy³em za Furi±, natomiast Kat usiad³a ko³o Ness.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #98 : Listopad 05, 2012, 19:39:18 » |
|
Zatrzyma³am siê pod jedn± z jab³oni i skubnê³am trawy. Zar¿a³am g³o¶no, nawo³uj±c Carino.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #99 : Listopad 05, 2012, 19:40:57 » |
|
Podbieg³em do Furii. Ko³o mojego kopyta le¿a³o jab³ko. Popchn±³em je pyskiem tak ¿e zatrzyma³o siê ko³o kopyta Furi. Zar¿a³em g³o¶no.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #100 : Listopad 05, 2012, 19:42:30 » |
|
Zawstydzona zar¿a³am cicho i chwyci³am jab³ko. Podesz³am blisko do Carino i gestem nakaza³am, aby chwyci³ drug± po³ówkê jab³ka. W moich oczach zago¶ci³a nie tylko rado¶æ. By³o to co¶ wiêcej... Jak dot±d nie znane mi uczucie...
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #101 : Listopad 05, 2012, 19:46:03 » |
|
Chwyci³em za drugi koniec jab³ka i zda³em sobie sprawê, ¿e miêdzy mn± a Furi± nie jest przyja¼ñ tylko co¶ wiêcej. Zda³em sobie sprawê ¿e j± kocham, by³o tak od chwili kiedy j± pozna³em.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #102 : Listopad 05, 2012, 19:48:21 » |
|
Zanim ugryz³am swoj± po³owê jab³ka, zda³am sobie sprawê, ¿e nie chcê byæ przyjació³k± Carino. Nie, nie przyjació³k±. Chce byæ z nim na zawsze, chcê byæ jego partnerk±! Nie¶mia³o (ja, nie¶mia³o?!) spojrza³am w oczy ogiera.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #103 : Listopad 05, 2012, 19:50:01 » |
|
Równie¿ spoj¿a³em w oczy Furi. W jej oczach by³o widaæ rado¶æ i o wiele wiêcej.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #104 : Listopad 05, 2012, 19:51:40 » |
|
Ness spojrza³a w nasz± stronê. - Spójrz! - krzyknê³a podekscytowana do Kat, wskazuj±c na nas. Delikatnie zjad³am po³owê jab³ka i tr±ci³am nosem Carino. Podesz³am do niego jeszcze bli¿ej i lekko wtuli³am siê w jego pier¶, r¿±c cichutko.
|
|
|
|
|
|
|
|