Furia
|
 |
« Odpowiedz #210 : Listopad 09, 2012, 19:22:57 » |
|
- Nie ma za co. - odparÂła Ness wzruszona, a ja odwzajemniÂłam uÂścisk. ParsknĂŞÂłam radoÂśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
 |
« Odpowiedz #211 : Listopad 09, 2012, 19:28:25 » |
|
Kat obserwowa³a mnie i Furie kiedy nagle zadzwoni³ telefon. -Halo-powiedzia³a Kat -Dzieù dobry mówi James Lidson. Czy rozmawiam z Paniom Katarin¹ -Tak -Chcia³bym prosiÌ pani¹ o pomoc. Podobno jest pani œwietna w uje¿d¿aniu koni. -Zgadza siê -Mam dla pani ofertê nie do odrzucenia. Zap³acê 50 000 tysiêcy za uje¿d¿enie mojej klaczki. Oczywiœcie nie musi mi pani odpowiadaÌ ju¿ teraz. -Zadzwoniê do pana wieczorem i dogadamy szczegó³y-powiedzia³a Kat -Czekam na telefon. Do widzenia -Do widzenia-Po tych s³owach Kat roz³¹czy³a siê i zaczê³a nad czymœ myœleÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
 |
« Odpowiedz #212 : Listopad 09, 2012, 19:30:27 » |
|
Nessie nie sÂłyszaÂła rozmowy, lecz nie dopytywaÂła siĂŞ. PrzypomniaÂła sobie mĂŞÂżczyznĂŞ, ktĂłry kiedyÂś prosiÂł jÂą o pomoc. PrzecieÂż kazaÂła mu zaczekaĂŚ aÂż siĂŞ przeprowadzi! ObiecaÂła sobie, Âże oddzwoni do niego dzisiaj wieczorem. UÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ radoÂśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
 |
« Odpowiedz #213 : Listopad 09, 2012, 19:32:13 » |
|
-to bĂŞdzie trudne zlecenia-powiedziaÂła kat
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
 |
« Odpowiedz #214 : Listopad 09, 2012, 19:32:51 » |
|
- ChcieĂŚ to mĂłc, tylko inaczej. - powiedziaÂła Ness, nie bardzo wiedzÂąc o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
 |
« Odpowiedz #215 : Listopad 09, 2012, 19:35:18 » |
|
-Pomog³a byœ mi?-spyta³a Kat. Zar¿a³em radoœnie i lekko szturchn¹³em Furie.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
 |
« Odpowiedz #216 : Listopad 09, 2012, 19:37:11 » |
|
- A tak w ogóle to w czym ? - zapyta³a Nessie w koùcu. Szczypnê³am Carino i popêdzi³am w dal, r¿¹c radoœnie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
 |
« Odpowiedz #217 : Listopad 09, 2012, 19:39:33 » |
|
-Kiedyœ ujerzd¿a³am dzikie konie. NajwyraŸniej ktoœ dowiedzia³ sie o tym i poprosi³ o pomoc. Jeœli uje¿d¿ê mu klacz to zap³aci 50 000 tysiêcy-powiedzia³a. Pogna³em Za Furia.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
 |
« Odpowiedz #218 : Listopad 09, 2012, 19:42:55 » |
|
- InteresujÂąca oferta. - uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ Ness. - OczywiÂście, Âże ci pomogĂŞ. Uwielbiam pracowaĂŚ z koĂąmi. Ja je 'zaklinaÂłam' i rĂłwnieÂż zajeÂżdÂżaÂłam. - powiedziaÂła i usiadÂła na trawie. - Hej, moÂże skorzystamy z dobrej pogody i przejedziemy siĂŞ gdzieÂś ? - zaproponowaÂła nagle. Z radoÂściÂą pocwaÂłowaÂłam do niej i parsknĂŞÂłam.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
 |
« Odpowiedz #219 : Listopad 09, 2012, 19:44:39 » |
|
-Wybacz ale nie mam ochoty dzisiaj na przejarzdÂżke. Posiadze tu jeszcze z Carino-Kiedy usÂłyszaÂłem moje imiĂŞ pognaÂłem do Kat
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
 |
« Odpowiedz #220 : Listopad 09, 2012, 19:46:19 » |
|
- No dobrze. To ja juÂż pĂłjdĂŞ. - chwyciÂła mnie za kanar i wyprowadziÂła z padoku.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
 |
« Odpowiedz #221 : Listopad 10, 2012, 12:14:53 » |
|
-Idziemy do boksu-powiedziaÂła zamyslona Kat. Kiedy podszedÂłem do niej chwyciÂła mnie za kantar i wyprowadziÂła z padoku.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Nowy w stadzie.

|
 |
« Odpowiedz #222 : Listopad 10, 2012, 13:02:36 » |
|
Layla weszÂła na padok w rĂŞce trzymajÂąc mĂłj kantar i uwiÂąz. PodbiegÂłam do niej skocznym kÂłusikiem i stanĂŞÂłam trÂącajÂąc jÂą nosem. Dziewczyna zaÂłoÂżyÂła mi kantar i wyprowadziÂła z padoku. Nie obyÂła siĂŞ bez strzelenia przeze mnie baranka na poÂżegnanie.
|
|
|
|
ZakazujĂŞ kopiowania czegokolwiek z mojego profilu!___________ Kaŝtanarbo Neebla Lucy___________  ___________ 
|
|
|
Tiara
|
 |
« Odpowiedz #223 : Listopad 14, 2012, 20:52:47 » |
|
Ellie weszÂła na padok i wypuÂściÂła mnie oraz Banito. PogalopowaÂłam na drugi koniec.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
 |
« Odpowiedz #224 : Listopad 14, 2012, 20:52:59 » |
|
Nessie wprowadzi³a mnie wraz z innymi na padok. Mnie, Lucy i Carino puœci³a od razu. Maggie i jak¹œ klacz przywi¹za³a linkami do ogrodzenia, przysiadaj¹c obok. Pok³usowa³am w dal, wci¹¿ jednak pozostaj¹c w zasiêgu s³uchu Vanessy.
|
|
|
|
|
|
|
|