Furia
|
|
« Odpowiedz #210 : Listopad 09, 2012, 19:22:57 » |
|
- Nie ma za co. - odpar³a Ness wzruszona, a ja odwzajemni³am u¶cisk. Parsknê³am rado¶nie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #211 : Listopad 09, 2012, 19:28:25 » |
|
Kat obserwowa³a mnie i Furie kiedy nagle zadzwoni³ telefon. -Halo-powiedzia³a Kat -Dzieñ dobry mówi James Lidson. Czy rozmawiam z Paniom Katarin± -Tak -Chcia³bym prosiæ pani± o pomoc. Podobno jest pani ¶wietna w uje¿d¿aniu koni. -Zgadza siê -Mam dla pani ofertê nie do odrzucenia. Zap³acê 50 000 tysiêcy za uje¿d¿enie mojej klaczki. Oczywi¶cie nie musi mi pani odpowiadaæ ju¿ teraz. -Zadzwoniê do pana wieczorem i dogadamy szczegó³y-powiedzia³a Kat -Czekam na telefon. Do widzenia -Do widzenia-Po tych s³owach Kat roz³±czy³a siê i zaczê³a nad czym¶ my¶leæ.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #212 : Listopad 09, 2012, 19:30:27 » |
|
Nessie nie s³ysza³a rozmowy, lecz nie dopytywa³a siê. Przypomnia³a sobie mê¿czyznê, który kiedy¶ prosi³ j± o pomoc. Przecie¿ kaza³a mu zaczekaæ a¿ siê przeprowadzi! Obieca³a sobie, ¿e oddzwoni do niego dzisiaj wieczorem. U¶miechnê³a siê rado¶nie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #213 : Listopad 09, 2012, 19:32:13 » |
|
-to bêdzie trudne zlecenia-powiedzia³a kat
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #214 : Listopad 09, 2012, 19:32:51 » |
|
- Chcieæ to móc, tylko inaczej. - powiedzia³a Ness, nie bardzo wiedz±c o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #215 : Listopad 09, 2012, 19:35:18 » |
|
-Pomog³a by¶ mi?-spyta³a Kat. Zar¿a³em rado¶nie i lekko szturchn±³em Furie.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #216 : Listopad 09, 2012, 19:37:11 » |
|
- A tak w ogóle to w czym ? - zapyta³a Nessie w koñcu. Szczypnê³am Carino i popêdzi³am w dal, r¿±c rado¶nie.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #217 : Listopad 09, 2012, 19:39:33 » |
|
-Kiedy¶ ujerzd¿a³am dzikie konie. Najwyra¼niej kto¶ dowiedzia³ sie o tym i poprosi³ o pomoc. Je¶li uje¿d¿ê mu klacz to zap³aci 50 000 tysiêcy-powiedzia³a. Pogna³em Za Furia.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #218 : Listopad 09, 2012, 19:42:55 » |
|
- Interesuj±ca oferta. - u¶miechnê³a siê Ness. - Oczywi¶cie, ¿e ci pomogê. Uwielbiam pracowaæ z koñmi. Ja je 'zaklina³am' i równie¿ zaje¿d¿a³am. - powiedzia³a i usiad³a na trawie. - Hej, mo¿e skorzystamy z dobrej pogody i przejedziemy siê gdzie¶ ? - zaproponowa³a nagle. Z rado¶ci± pocwa³owa³am do niej i parsknê³am.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #219 : Listopad 09, 2012, 19:44:39 » |
|
-Wybacz ale nie mam ochoty dzisiaj na przejarzd¿ke. Posiadze tu jeszcze z Carino-Kiedy us³ysza³em moje imiê pogna³em do Kat
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #220 : Listopad 09, 2012, 19:46:19 » |
|
- No dobrze. To ja ju¿ pójdê. - chwyci³a mnie za kanar i wyprowadzi³a z padoku.
|
|
|
|
|
|
|
Carino
|
|
« Odpowiedz #221 : Listopad 10, 2012, 12:14:53 » |
|
-Idziemy do boksu-powiedzia³a zamyslona Kat. Kiedy podszed³em do niej chwyci³a mnie za kantar i wyprowadzi³a z padoku.
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Nowy w stadzie.
Wiadomo¶ci: 25
|
|
« Odpowiedz #222 : Listopad 10, 2012, 13:02:36 » |
|
Layla wesz³a na padok w rêce trzymaj±c mój kantar i uwi±z. Podbieg³am do niej skocznym k³usikiem i stanê³am tr±caj±c j± nosem. Dziewczyna za³o¿y³a mi kantar i wyprowadzi³a z padoku. Nie oby³a siê bez strzelenia przeze mnie baranka na po¿egnanie.
|
|
|
|
Zakazujê kopiowania czegokolwiek z mojego profilu!___________ Kaŝtanarbo Neebla Lucy___________ ___________
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #223 : Listopad 14, 2012, 20:52:47 » |
|
Ellie wesz³a na padok i wypu¶ci³a mnie oraz Banito. Pogalopowa³am na drugi koniec.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #224 : Listopad 14, 2012, 20:52:59 » |
|
Nessie wprowadzi³a mnie wraz z innymi na padok. Mnie, Lucy i Carino pu¶ci³a od razu. Maggie i jak±¶ klacz przywi±za³a linkami do ogrodzenia, przysiadaj±c obok. Pok³usowa³am w dal, wci±¿ jednak pozostaj±c w zasiêgu s³uchu Vanessy.
|
|
|
|
|
|
|
|