Furia
|
|
« : Pa¼dziernik 28, 2012, 20:12:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 06, 2012, 15:20:10 » |
|
Z rozpêdu pocwa³owa³am na ¶cie¿kê obok pola. Tutaj grunt by³ twardszy, a droga bardziej krêta, ale nie przeszkadza³o mi to. Pe³nym cwa³em pêdzi³am przed siebie, zostawiaj±c daleko w tyle Tiarê i Ellie. Z rado¶ci± pêdzi³am po ¶cie¿ce, a niewyro¶niête kolby kukurydzy lekko ³askota³y mnie po nogach. Zar¿a³am, zarzucaj±c g³ow± i wierzgnê³am - z czystej rado¶ci. Nessie jedn± rêk± rozpu¶ci³a w³osy, aby mog³y swobodnie 'polataæ' na wietrze i za¶mia³a siê g³o¶no. Mruuh! Rozdê³am chrapy najszerzej jak mog³am i parsknê³am entuzjastycznie. W koñcu Vanessa nakaza³a mi przej¶æ do lekkiego k³usika, a wiêc wykona³am polecenie. Najwidoczniej mia³y¶my zaczekaæ na Tiarê i Ell.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 06, 2012, 19:08:30 wys³ane przez Furia »
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 06, 2012, 19:04:26 » |
|
Bieg³am obok i parsknê³am z rado¶ci. Po chwili z zadowolenia pu¶ci³am baranka :3 i pobieg³am cwa³em przed siebie. To jest to: szybko¶æ.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 06, 2012, 19:10:06 » |
|
Z rado¶ci± stanê³am niskiego dêba i popêdzi³am przed siebie. Cwa³owa³am z szybko¶ci± ¶wiat³a i pasowa³o mi to. Mijaj±c Tiarê, skubnê³am j± w ³opatkê i pu¶ci³am siê jeszcze szybszym chodem w pole kukurydzy.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 06, 2012, 19:18:45 » |
|
Bêdzie ma³y wy¶cig! Pêdzi³am najszybszym cwa³em w polu kukurydzy. El ze mnie tak w³a¶ciwie spada³a, ale ja na to nie zwraca³am uwagi. Wyprzedzi³am Furiê równie¿ skubaj±c j± w ³opatkê, a¿ w koñcu poczu³am pewn± ulgê na grzbiecie. Albo El spad³a, albo uda³o jej siê odzyskaæ równowagê. Mia³am jednak nadziejê, ¿e to drugie. Poczu³am lekkie poszarpywanie na pysku, wiêc domy¶li³am siê, ¿e El wci±¿ tam siedzi. Uspokojona pobieg³am bardziej regularnym cwa³em. Widzia³am, ¿e dziewczyna chce mnie zatrzymaæ, ale ani mi siê o tym ¶ni!
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 06, 2012, 19:22:26 » |
|
Moje miê¶nie zadrga³y z emocji. Wierzgnê³am ostro i popêdzi³am dalej. Przyspieszy³am na tyle, ¿e zostawi³am Tiarê daleko w tyle. Fuck Yeah! Do tego Nessie wcale mnie nie przytrzymywa³a! Lu¼no pu¶ci³a mi wodze i przesz³a do pozycji wy¶cigowej. Wyd³u¿y³am krok i popêdzi³am w dal <3.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 06, 2012, 19:29:21 » |
|
El w koñcu zrozumia³a, dlaczego pêdzê. Da³a mi woln± rêkê i przyjmuj±c pozycjê wy¶cigow± pu¶ci³a mi lu¼no wodze. Dogoni³am bez problemu Furiê. Bieg³y¶my teraz przez chwilê równym tempem, po czym uda³o mi siê wyprzedziæ klacz i gna³am dalej^^
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 06, 2012, 19:36:25 » |
|
Nie tak szybko, maleñka! Zakwicza³am rado¶nie i popêdzi³am dalej. Bez problemu wyprzedzi³am Tiarê i pocwa³owa³am w dal. Kiedy bia³a klacz zniknê³a mi z pola widzenia zaczê³am ko³owaæ woko³o i w koñcu Tiara mnie dogoni³a. Wtedy zrówna³am z ni± kroku i wyci±gaj±c szyjê na ca³± d³ugo¶æ wodzy, jeszcze bardziej wyd³u¿y³am krok ;3.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 06, 2012, 19:42:33 » |
|
Bieg³y¶my wtedy równym krokiem. Równie¿ wyd³u¿y³am krok i równa³am siê teraz z Furi±. Nie dziwiê siê, ¿e Furia to Furia. Pêdzi i to nie¼le.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 06, 2012, 19:47:45 » |
|
Pêdzi³am. O tak, pêdzi³am ile si³ w nogach. Pomimo to dawa³am Tiarze fory i wci±¿ utrzymywa³am siê z ni± na równi ;3.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 06, 2012, 19:56:50 » |
|
Teraz na spokojnie bieg³y¶my sobie takim cwa³em. A co? Nie wolno?
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 07, 2012, 15:08:20 » |
|
Po kilku d³ugich minutach szalonego cwa³u, pozwoli³am sobie na przej¶cie do galopu. Delikatnie i p³ynnie stawia³am nogi na nieco niestabilnym pod³o¿u. Zar¿a³am g³o¶no i skróci³am krok.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 07, 2012, 20:01:31 » |
|
Równie¿ zwolni³am kroku pozwalaj±c El trochê odetchn±æ. P³ynnie przesz³am a cwa³u do galopu.
|
|
|
|
|
|
|
Furia
|
|
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 07, 2012, 20:11:09 » |
|
Mruh, mruuh <3 ! Rozwar³am chrapy jak najszerzej, wci±gaj±c do nosa pobliskie zapachy. Zach³annie w±cha³am wszystko dooko³a, a¿ w koñcu zwolni³am do k³usa. Nie wiedzia³am co siê ze mn± dzieje, a¿ w koñcu za³apa³am. Mia³am rujê. ¬rebiêta by³y ju¿ na tyle du¿e, ¿e same jad³y trawê, wiêc moje hormony znów zaczê³y dawaæ o sobie znaæ. Zakwili³am weso³o i wyci±gnê³am szyjê jak najdalej przed siebie, szukaj±c nowych zapachów jakiego¶ ogiera...<3.
|
|
|
|
|
|
|
Tiara
|
|
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 07, 2012, 20:24:43 » |
|
Równie¿ zwolni³am do k³usa. Nie zachowywa³am siê jednak jak Furia. Musia³a mieæ rujê, ale nie zwraca³am na to uwagi. Bieg³am przed siebie po polu kukurydzy.
|
|
|
|
|
|
|
|