Wild Heart
Aktualno¶ci: Zaczynamy przygotowywania do Gwiazdki, któr± byæ mo¿e rozpoczniemy ju¿ na aaf.pl !

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 23, 2024, 20:47:23

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W±tek: Pole ¿yta.  (Przeczytany 1043 razy)
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.
Wiadomo¶ci: 428

Zobacz profil Email
« : Pa¼dziernik 28, 2012, 20:13:19 »

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.
Wiadomo¶ci: 428

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 10, 2012, 14:04:58 »

Tu¿ przed polem Ness mnie dosiad³a. By³am bez siod³a. Moja w³a¶cicielka zrezygnowa³a z niego ju¿ wcze¶niej. Bez niepotrzebnych wstêpów Nessie popêdzi³a mnie w pole. Wiatr w grzywie, chrapy otwarte szeroko, wdychaj±ce ka¿dy mo¿liwy zapach. Vanessa za¶mia³a siê g³o¶no. Zgrywa³y¶my siê idealnie. Nagle dziewczyna pochyli³a siê do przodu i ¶cisnê³a moje boki ³ydkami. Zrozumia³am. Z prêdko¶ci± ¶wiat³a przesz³am do cwa³u i ruszy³a z kopyta. Pêdzi³am do przodu, nie dbaj±c o pod³o¿e i ostry podmuch wiatru. K³osy ¿yta bi³y mnie po nogach, ale co z tego? Bi³am rekordy, przeskakuj±c przeszkody bêd±ce mi na drodze. Teraz ju¿ widzia³am sens w noszeniu je¼d¼ca na swoim grzbiecie. Dopiero w ten sposób czujê siê naprawdê spe³niona. To jest moje przeznaczenie i tego bêdê siêga³a. By³am zlana potem, ale nie zwa¿a³am na to. Za to Vanessa owszem. Wróci³a na ¶cie¿kê prowadz±c± do stajni i stêpem nakaza³a wracaæ do domu...

Tiara
¯wawy rumak.
Wiadomo¶ci: 149

« Odpowiedz #2 : Listopad 20, 2012, 21:03:25 »

Wbieg³am spokojnym galopem na pola. Elie ani mnie nie popêdza³a, ani mnie nie spowalnia³a, ale gdy próbowa³am siê wyrwaæ, ona mi nie pozwala³a. Wtem pozwoli³a mi przyspieszyæ, a ja korzystaj±c z chwili wolno¶ci ruszy³am cwa³em. Ellie ledwo siê trzyma³a w siodle, ale ja nie zwraca³am na to uwagi. Po pewnym czasie poczu³am luz na grzbiecie. Przystanê³am i spostrzeg³am, ¿e El spad³a. Ruszy³am swoim tropem i wpad³am na lekko rozgniewan± dziewczynê. Wesz³a na mój grzbiet i ruszy³am powolnym k³usem. Przyspieszy³a mnie jednak do galopu, ale nie za szybkiego. Po d³ugim czasie spêdzonym w terenie ¿wawym k³usem bieg³am w stronê o¶rodka.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: