Wild Heart
Aktualno¶ci: Zaczynamy przygotowywania do Gwiazdki, któr± byæ mo¿e rozpoczniemy ju¿ na aaf.pl !

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 23, 2024, 21:32:45

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W±tek: Mieszkanie.  (Przeczytany 2809 razy)
Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.
Wiadomo¶ci: 428

Zobacz profil Email
« : Pa¼dziernik 27, 2012, 23:23:12 »

To ca³y dom, razem ze wszystkimi pokojami i te pe =) . Za domkiem znajduje siê wybieg dla Furii i spore jeziorko =D !

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 30, 2012, 21:33:14 »

[Vanessa]
Wbieg³am do domu i wykoñczona pad³am na ³ó¿ko. Szczê¶liwa i zadowolona z osi±gniêtej pracy, po³o¿y³am siê i  b³yskawicznie zasnê³am.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 31, 2012, 17:18:07 »

[Vanessa]
Zadowolona otworzy³am oczy i odkry³am, ¿e nadal mam na sobie bryczesy. Przygotowa³am siê do jazdy i krzyknê³am.
- Tato, idê do Furii! - i wysz³am nie czekaj±c na odpowied¼.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Listopad 02, 2012, 22:56:12 »

[Vanessa]
Wbieg³am do domu. By³am ca³a w s³omie i kurzu. Wziê³am wiêc szybki prysznic i po³o¿y³am siê spaæ.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Listopad 03, 2012, 19:56:49 »

[Vanessa]
Otworzy³am oczy i zerknê³am z ukosa na zegarek. Dziewi±ta - zaspa³am! Poderwa³am siê z ³ó¿ka w biegu zak³adaj±c strój je¼dziecki i wybieg³am z domu.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 03, 2012, 22:10:21 »

[Vanessa]
Wbieg³am do domu i nawet nie przebieraj±c siê w pi¿amy, leg³am na ³ó¿ku.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Listopad 04, 2012, 11:30:56 »

[Vanessa]
Z prêdko¶ci± ¶wiat³a wyskoczy³am z ³ó¿ka. Szybki prysznic, dok³adne rozczesanie w³osów... Przebra³am siê w czyste bryczesy i bluzkê i naci±gnê³am sztyply. Chwyci³am toczek i palcat i wysz³am z domu.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Listopad 05, 2012, 20:25:53 »

[Vanessa]
Podekscytowana d³ugo nie mog³am zasn±æ. W koñcu jednak uda³a mi siê ta trudna sztuka.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Listopad 06, 2012, 22:07:29 »

[Vanessa]
Obudzi³am siê o 6;15. Normalnie ju¿ pêdzi³abym do Furii, lecz dobrze pamiêta³am co zasz³o pomiêdzy ni± a Carino. Nie chcia³am im przeszkadzaæ. Posz³am wiêc do kuchni i nastawi³am wodê na herbatê. Z lodówki wyjê³am d¿em truskawkowy, a z chlebaka ¶wie¿e bu³ki. Przygotowa³am sobie ¶niadanie i zjad³am je ze s³odk± herbatk± ^.^ - mniam ! Szybko przebra³am siê w strój je¼dziecki i gotowa do wyj¶cia stanê³am przed zegarkiem. Niestety. By³a dopiero 7;00. Nagle zadzwoni³ telefon. Mój telefon. Szybko podnios³am komórkê do ucha i powiedzia³am g³o¶no:
- Halo?
- Vanessa, to ty? - zapyta³ energiczny g³os. - To ja, doktor Evans.
- Ach, dzieñ dobry! Czy co¶ siê sta³o? - zapyta³am.
- Nie, na razie nie. - po jego tonie wnioskowa³am, ¿e siê u¶miecha³. - Chcia³em tylko zapytaæ, czy móg³bym dzisiaj przeprowadziæ badania Furii. Mia³em to zrobiæ za tydzieñ, ale wyje¿d¿am do Australii. - pochwali³ siê.
- Oczywi¶cie. O której pan przyjedzie? - zapyta³am znowu.
- Bêdê oko³o 8;00. Wyczy¶æ porz±dnie twoj± kochan±. - za¶mia³ siê mê¿czyzna. - Do widzenia!
- Pa! - po¿egna³am siê i schowa³am telefon do kieszeni. No ³adnie! Teraz bêdê musia³a przeszkodziæ Furii! Pff... No dobrze. Powolnym krokiem wysz³am z domu.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Listopad 09, 2012, 19:52:00 »

[Vanessa]
Wesz³am do domu. Wykoñczona wziê³am szybki prysznic i usiad³am na ³ó¿ku. I wtedy zadzwoni³ mój telefon.
- Halo? - zna³am ten g³os.
- Jake! - ucieszy³am siê. - Chodzi o Maggie? - zgad³am.
- Tak, nikt nie zdo³a³ jej poskromiæ... - za¶mia³ siê. - Ojciec p³aci 15 000 za 'zaklêcie', a 40 000 za zaje¿d¿enie.
- Pff. Bez przesady. Niech przyjedzie jutro, je¶li mo¿e.
- Jasne. No to... Do zobaczenia... - powiedzia³ uwodzicielsko i siê roz³±czy³.
- Pa... - westchnê³am. Maggie to najdziksza klacz jak± zna³am. Nie dziwi³am siê, ¿e tyle p³acili...
Przebra³am siê w pi¿amy i po³o¿y³am siê na ³ó¿ku. D³ugo my¶la³am o Jake'u i Furii, a¿ w koñcu zasnê³am.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Listopad 10, 2012, 12:49:14 »

[Vanessa]
Obudzi³am siê i od razu poderwa³am z ³ó¿ka. Wskoczy³am w moje nowe bryczesy i odpowiedni± bluzkê. Spojrza³am w lustro. Nie wygl±da³am najlepiej. Chwyci³am szczotkê i zaczê³am energicznie rozczesywaæ w³osy. Jake przyje¿d¿a! Nie widzia³am siê z nim ju¿ od kilku lat... Kiedy by³ jeszcze ch³opcem w moim wieku, a teraz? To ju¿ mê¿czyzna! W ¿o³±dku wyczu³am niechciane motylki. Od³o¿y³am szczotkê i swoim zwyczajem chwyci³am toczek i palcat. Lekko spiêta wysz³am z domu.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Listopad 17, 2012, 19:13:47 »

[Vanessa]
Sz³am razem z Jacobem. Kiedy weszli¶my do domu ch³opak stan±³ naprzeciw mi i powiedzia³:
- Nie wiem czy wiesz, ale nie mam gdzie spaæ. - u¶miechn±³ siê rozbawiony.
- Masz. - wskaza³am sypialniê obok mojej.
- Super. - powiedzia³ bez przekonania Jake, ale wci±¿ siê u¶miecha³.
- To do jutra. - po¿egna³am siê z nim.
- Pa, kochanie. - pozwoli³ sobie na t± poufa³o¶æ i poca³owa³ mnie namiêtnie. Przymknê³am oczy i rozkoszowa³am siê to chwil±. Kiedy ju¿ odsunêli¶my siê od siebie, pêdem wpad³am do swojego pokoju. Przebra³am siê w pi¿amy i po³o¿y³am siê spaæ...<33.

Furia
Przewodnik Stada
Odwa¿ny rumak.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Listopad 18, 2012, 17:10:32 »

[Vanessa]
Kiedy siê obudzi³am, pierwsze co poczu³am by³ apetyczny zapach gofrów... Mniam! Wyskoczy³am z ³ó¿ka i b³yskawicznie ubra³am siê w nowe bryczesy i czyst± koszulkê. Wpad³am do kuchni, a moim oczom natychmiast ukaza³ siê rozanielony Jacob.
- Witam. - u¶miechn±³ siê zawadiacko. Cmoknê³am go na powitanie i zjad³am swoj± porcjê ¶niadania.
- To co? Lecimy na stajniê? - domy¶li³ siê z lekkim rozbawieniem.
- Siê wie! - za¶mia³am siê i wybieg³am z domu, pozwalaj±c mu mnie goniæ.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: